Herman Brood Academie

Leren door te doen
Op de Herman Brood Academie staat leren door te doen centraal. We creƫren situaties die lijken op de toekomstige beroepspraktijk van de studenten. In die omgeving krijgen ze les van professionals die actief en met beide benen in de praktijk staan en graag hun kennis en ervaringen met hen willen delen. De studenten van alle opleidingen van de Herman Brood Academie werken nauw met elkaar samen. Dit biedt hen de unieke mogelijkheid om in korte tijd veel te leren over het vak en te bouwen aan een eigen professioneel netwerk.

Muziek centraal
De HBA biedt een leeromgeving waarin de dynamiek van en processen in de popmuziekwereld al werkelijkheid is. Centraal staat de muziek die in verschillende contexten wordt gemaakt. Om van die muziek daadwerkelijk een product te maken, vervullen de studenten van alle opleidingen diverse functies, zoals dat in de professionele wereld gebruikelijk is.

Maak je muziek, schrijf je je eigen songs of tracks en wil je daar later ook je geld mee verdienen? Of droom jij ervan om shows te voorzien van licht en geluid? Misschien wil je muziek uitbrengen op een eigen label of als manager werken met een artiest? Als je talent hebt en bereid bent hard te werken, is er misschien plek voor je op de Herman Brood Academie. Wij leiden op tot professioneel Artiest, Music Industry Professional of Podium-/studiotechnicus.

Herman Brood Academie